Klassikerne – det sikre valg

De gamle opskrifter er sammensat og udviklet gennem generationer og gennem tiden har vi udviklet vores egne opskrifter. Vi har taget det bedste og sammensat nogle fantastiske smagsoplevelser skræddersyet præcist til det formål I har behov for.

Nogle eksempler på vores klassikere:

Costa Rica blandingen
Colombia Blandingen
Java Blandingen
Santos blandingen

Single Origin kaffe er betegnelsen for rene kaffebønner, hvor der ikke er andet i end “præcis-hvor- kaffen-stammer-fra”. Det er oplevelsen af præcis de nuancer og den smag, som den enkelte kaffe har. Alle sorter og distrikter er helt specielt udvalgte – alle af bedste kvaliteter fra hvert sit område. Med dette valg sikrer du dig at støtte bæredygtighed og ordentlige forhold for de mennesker, der håndplukker hvert eneste kaffebær.

Med import af specialkaffe fra mere end 40 forskellige lande, har vi – og kan skaffe – alt, næsten uanset dine præferencer for særligt udvalgt kaffe. Vi importere og rister til vores kunder, helt ned til de enkeltes specifikke ønsker

Kaffe er ikke bare kaffe: “Gi’r du lige en kop kaffe?” eller “Jeg kommer lige forbi til en kop kaffe.” Sætninger vi hører hver dag og bruger selv.

Hvilken kaffe inviterer du dine kunder på? Hvad siger kaffen om dig? Om dit firma? Mennesker falder til ro ved smagen af god kaffe. Bliver nærværende og lytter.

Tænk, hvis du så på vej ud af døren lige kan give kunden den kaffe med under armen. Den smag og oplevelse. Det betyder at kunden vil tænke på dig, hver gang der falder ro over dagen og når det er tid til hygge og afslapning. Og kundens naboen vil spørge hvor du har den kaffe fra? Frem fra køkkenskabet kommer nu din pose med dit logo på og din nye kunde vil helt automatisk lave reklame for dig.

Bestil kaffe
Gamle traditioner

Aftaler du kan regne med. Personlig betjening. Kvalitet. Udsøgte råvarer. Håndplukkede. Sammensat med sjæl og maskulin kærlighed. Hver og én. Ristet med nænsom hånd på 100 år gamle traditioner. Med ungdommens energi og fandenivoldskhed og den gamle mands erfaring.

Bestil kaffe